Enter your keyword

Persbericht

Festival

Persbericht:

Destiny Events organiseerd haar eerste gezelligste WERELD INDOOR FESTIVAL op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017 in de mega grote Beursfabriek te Nieuwegein.
www.beursfabriek.nl

Dit word een multicultureel Event
Vol met meer dan 25 Nederlandse-Surinaamse-Hindoestaanse
Artiesten.

Twee hele dagen en avond van 10.00 uur tot 22.00 uur vertier en gezelligheid, even tot rust komen, lekker eten, proeven en snoepen en van cultuur en muziek genieten. Zo treden in de Beurs fabriek de beste, top 5 Hindoestaanse singing diva’s artiesten op zoals,

– Jennifer Bhagwandien
– Sadhana Lila
– Ashley Esmee
– Angel Aruna
– Anupa Bhagwandien

Met de primeur van een groot Surinaamse Suri Kings line up.

– Edgar Bugru
– Edje Rust
– Marcel van Buren
– Louis Windzak
– Eddy Assan
– Alvin
– DJ Kenn

En natuurlijk hebben wij van Destiny Events op Zondag 14 mei aan Moederdag gedacht.

Zo hebben we ook de bekendste Nederlandse artiesten geboekt om dit evenement compleet te maken

– DRIES ROELVINK
– RAMON BEENSE
– MARIO BROERSE
– JUSTINE PELMELAY
– CARINA LEMOIN

U kunt aanschuiven bij meer dan tien kwaliteitsrestaurants waaronder ; Nederlands, Thais, Surinaams, Hindoestaans, Chinees Indiaas, Turks,Nieuwsbrief etc.
En heeft u trek in een lekkere shoarma/pizza Don’t Worry want ook dat is aanwezig.

Kleurrijk Food festival.
Het publiek kan genieten van de heerlijkste gevarieerde maaltijden en snacks, zoals echte Javaanse bami en nasi gerechten, Surinaamse roti, Bara en schaafijs of Chinese gewokte gerechten en lekkere dikke Friet.
Voor wie iets nieuws wilt en geen lange vliegreis wilt maken om lekker te eten dan moet u zeker aanwezig zijn.

Daarnaast kan de bezoeker snuffelen op de sfeervolle Aziatische /Nederlandse koopjes markt. Er kunnen meer dan 300 kramen staan dus aarzel niet om je aan te melden.
Het kleurrijke evenement is zowel overdag als ‘s avonds geopend.

Prachtige podium decoratie met veel verlichting en aankleding zorgen voor een fascinerende Oriëntaalse sfeer. Op de Aziatische markt vindt men naast o.m. wierook, sambal, kleding, spekkoek, fruit, sieraden, kunstvoorwerpen ook workshops, ambachten en handlezers en men kan rondsnuffelen tussen de Aziatische/ Nederlandse producten met leuke aanbiedingen.
De aangename geur van wierrook komt u tegemoet.

De keuze om een Wereld Indoor festival te organiseren, past in het voornemen om veelzijdig te zijn en te blijven. De exotische bestemmingen in het Verre Oosten, het lekkere eten, de bijzondere gewoontes, bijna iedereen heeft op zijn eigen manier weleens kennisgemaakt met de wereld.

Gaat u trouwen??
Er staat ook een Wedding area van 1000m4 met;
Trouwauto’s-film-fotografie-decoratie-make up -sieraden henna en cateraar. Hier kunt u met vele kortingen u trouwdag plannen.

Ook hebben we aan de kleintjes gedacht. Er staat een kleine kermis met springkussen- ballen gooien-eendjes vangen-touw trekken en nog veel meer. Al met al dit worden 2 dagen dat u zal genieten samen met u gezin.

Toegang voor beiden dagen bedraagt 5,- per persoon per dag Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree en is alleen te verkrijgen aan de kassa.
Voor meer informatie, kunt u naar www.wereldindoorfestival.nl
U kunt ons ook volgen op Facebook en op Instagram. Heeft u interesse in een Kraam of wilt u uw bedrijf promoten , bent u een cateraar of bakt u voor de lol iets lekkers dan hopen wij dat u zeker  contact gaat opnemen.
Tel: 06- 14022991,
Of info@wereldindoorfestival.nl.

Met vriendelijke groet
Destiny Events